СПЕЦІАЛЬНА СЕСІЯ НМТ: РОЗМІЩЕНО ЗАПРОШЕННЯ

Ogoloshennya-NMT-9 (1)

На інформаційних сторінках понад 5 тисяч учасників спеціальної сесії національного мультипредметного  тесту розміщено запрошення. У них зазначено дату, час і адресу проведення НМТ.

Учасникам НМТ необхідно самостійно сформувати і по змозі роздрукувати запрошення зі своєї інформаційної сторінки на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Наполегливо рекомендуємо не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, адже від цього може залежати безпека всіх учасників національного мультипредметного тесту.

Нагадаємо: для допуску до тимчасового екзаменаційного центру учасникам потрібно пред’явити документ, що посвідчує особу (паспорт громадянина України, закордонний паспорт, цифровий документ у додатку «Дія» тощо), та запрошення.

Допуск до тимчасового екзаменаційного центру розпочинається за 30 хв і припиняється за 10 хв до початку тестування.

Радимо взяти із собою ручку/олівець  і за бажанням пляшечку питної води. Паперові чернетки будуть надані кожному учаснику в аудиторії тестування.

Наполегливо рекомендуємо учасникам ознайомитися за посиланням з відеоінструкцією, як працювати на  платформі для проходження тестування.