МКТ/МТНК: ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ У СПЕЦІАЛЬНІЙ СЕСІЇ

ogoloshennya-magistry-2

Вступники, яких було зареєстровано для проходження МКТ/МТНК, але які з поважних причин не змогли взяти участі в основній/додатковій сесії магістерського випробування, матимуть змогу пройти тестування під час спеціальної сесії.

Для цього  потрібно протягом 711 вересня  включно подати заяву щодо участі в спеціальній сесії до того регіонального центру оцінювання якості освіти, на території якого розміщено заклад освіти, що зареєстрував вступника на основну сесію. Зверніть увагу на те, що в заяві обов’язково потрібно вказати місто, у якому хочете пройти випробування.

Регіональний центр оцінювання якості освіти здійснює розгляд поданих заяв щодо участі в спеціальній сесії МКТ/МТНК  у період із 12 до 16 вересня.

У кабінетах учасників,  яким надано можливість узяти участь у спеціальній сесії МКТ/МТНК, не пізніше ніж за три календарних дні до проведення вступного випробування буде розміщено запрошення для участі в спеціальній сесії.

Нагадаємо: вступники, які не змогли зареєструватися для участі в основній сесії МТНК/МКТ, матимуть змогу 19 вересня зареєструватися для участі в спеціальній сесії МТНК/МКТ.  Процедуру реєстрації описано за посиланням.