Спеціально організована сесія ЄВІ

spetsialno-organizovana-sesiya-YEVI_vartist-1

У період з 12 до 14 вересня проходить спеціально організована сесія ЄВІ. Її учасники  вже отримали запрошення, тож знають дату, час і місце складання іспитів.

Початок проведення вступного випробування під час першої зміни – 10:00, другої – 15:00. Допуск до пункту тестування розпочнуть за 30 хв і припинять за 10 хв до початку випробувань. Тому рекомендуємо учасникам заздалегідь спланувати маршрут доїзду й подбати про те, щоб вчасно дістатися до пункту тестування.

Для допуску до пункту тестування вступник / вступниця має пред’явити екзаменаційний листок та оригінал  документа, на підставі якого його / її зареєстровано для участі у вступних випробуваннях (серію (за наявності) та номер якого зазначено в екзаменаційному листку) / його цифровий аналог у застосунку «Дія».

Увага! Якщо учасник / учасниця запізниться або при вході до пункту тестування не пред’явить екзаменаційного листка й документа, що посвідчує особу,  його / її не допустять до участі в ЄВІ, послуга буде вважатися наданою, а сплачених коштів не повертатимуть.

Під час проходження вступного випробування учасник / учасниця має право з дозволу старшого інструктора вийти з аудиторії. Час, який він / вона проведе за межами аудиторії, йому / їй не буде додано до часу, відведеного для виконання екзаменаційної роботи.

Протягом часу, відведеного на проведення вступних випробувань, учасникам заборонено мати при собі пристрої зчитування, обробки, збереження, відтворення інформації, а також рукописні та друковані матеріали, що не передбачені порядком проведення ЄВІ.

У разі отримання сповіщення про повітряну тривогу під час проведення спеціально організованої сесії ЄВІ інструктор аудиторії зупинить роботу над тестом для всіх учасників, при цьому відповіді збережуться, а час, який залишився до завершення тестування, у сервісі зупиниться. Учасники та персонал пункту тестування перейдуть до укриття. Після завершення тривоги вони повернуться до аудиторій, і учасники продовжать виконувати тестові завдання.

Результати спеціально організованої сесії ЄВІ за шкалою 100–200 балів буде розміщено  в персональних кабінетах учасників вступних випробувань до 24 вересня.