НМТ-2023: ДЕ БУДЕ СТВОРЕНО ТИМЧАСОВІ ЕКЗАМЕНАЦІЙНІ ЦЕНТРИ ЗА КОРДОНОМ

reyestratsiya_2023

Упродовж останніх тижнів Міністерство освіти і науки України, а також Український і Донецький регіональний центри оцінювання якості освіти активно комунікували з міністерствами освіти, представниками неурядових освітніх організацій інших держав, а також із посольствами України в них щодо можливостей провести НМТ за кордоном.

Хочемо подякувати всім партнерам, які відгукнулися на наш запит про підтримку! Проведення НМТ в інших країнах ー складне й комплексне завдання, але це, безперечно, важливий крок з-поміж багатьох етапів повернення українців додому і відбудови держави.

Наразі підтверджено домовленості щодо проведення основної сесії НМТ у таких країнах: Австрія, Азербайджан, Болгарія, Велика Британія, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Канада, Латвія, Литва, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, США, Фінляндія, Франція, Чехія і Швеція.  Під час додаткової сесії учасники зможуть пройти НМТ в Іспанії, Італії, Німеччині, Польщі та Чехії. Зауважимо, що перемовини з окремими закордонними установами / організаціями, зокрема з тими, що розташовані у Великій Британії, Грузії, Молдові, Нідерландах, Польщі, Хорватії, Швейцарії, ще тривають, тож сподіваємося, що кількість локацій, де відбуватиметься оцінювання, зросте. Докладніше