Архів за Вересень 19th, 2024

Спецсесія ЄВІ-2024: результати вже в кабінетах учасників

reyestratsiyu-zdijsnyuyut-pryjmalni-komisiyi-15

Сьогодні, 19 вересня, у кабінетах учасників вступних випробувань розміщено результати спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту.  

Учасники, які успішно склали вступні випробування, у  вкладці «Результати» мають змогу сформувати екзаменаційну картку, що є додатком до екзаменаційного листка (документа, який засвідчує участь у тестуванні), та використати результат для вступу до закладів вищої освіти на магістерські програми, а також в аспірантуру.

Нагадаємо, що результати за блоки ЄВІ в шкалі 100–200 отримані шляхом переведення тестових балів до цієї шкали відповідно до таблиць переведення № 17 та № 18 додатка 5 Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році.

Нарахування тестових балів за виконання завдань блоків ЄВІ здійснювалося відповідно до затверджених схем. Одразу після завершення роботи над всією екзаменаційною роботою на платформі тестування учасники мали змогу побачити кількість наданих ними відповідей і кількість тестових балів, які їм нарахувала платформа після автоматизованого накладання ключів відповідей на збережені ними відповіді за кожен блок ЄВІ. Звертаємо увагу, що на екрані інформацію про блоки було подано в алфавітному порядку. Наприклад, спочатку йшов результат за блок «Англійська мова», а потім —  за блок «ТЗНК».

Насамкінець інформуємо, що результати спеціально організованої сесії ЄВІ також передано до Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО).