Архів за Серпень 18th, 2024

Сертифікація-2024: листи-виклики для вчителів історії в кабінетах учасників

ogoloshennya-sertyfikatsiya

Сьогодні, 16 серпня, для 411 вчителів історії та громадянських дисциплін у кабінетах учасника сертифікації розміщено листи-виклики.

Лист-виклик містить інформацію про адресу пункту проведення незалежного тестування, а також дату та час проходження відповідної процедури. Радимо учасникам сертифікації завчасно роздрукувати цей документ, адже він обов’язковий для допуску до пункту тестування. Додатково застерігаємо від поширення інформації про місця проведення тестування.

Перший етап сертифікації — незалежне тестування фахових знань і вмінь — учителі історії та громадянських дисциплін проходитимуть 14 вересня. Початок іспиту — об 11:00. Допуск до пунктів тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50. Для входу до пункту тестування учасник сертифікації має пред’явити паспорт або інший документ, що посвідчує особу, а також лист-виклик. (більше…)

ЄФВВ-2024: результати розміщено в кабінетах усіх учасників додаткової сесії

YEVI-_-YEFVV_rezultaty_dodatkovoyi_sesiyi-2

Усі учасники додаткових сесій єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) уже отримали свої результати за шкалою 100–200 балів у кабінетах учасників вступних випробувань.  

Відсьогодні результати учасників ЄФВВ, які брали участь у тестуваннях після 9 серпня, уже розміщено у відповідній вкладці персональних кабінетів та передано до Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО). Тож учасники, які успішно склали вступні випробування, мають змогу сформувати екзаменаційну картку, що є додатком до екзаменаційного листка (документа, який засвідчує участь у тестуванні), та використати результат для вступу до закладів вищої освіти.

Нагадаємо: раніше ми повідомляли про оприлюднення результатів додаткової сесії ЄВІ та частини результатів учасників, які брали участь у додаткових сесіях ЄФВВ до 9 серпня включно, а також передання цих результатів до ЄДЕБО.