Архів за Серпень 15th, 2024

Спецсесія ЄВІ-2024: важливі зауваги щодо реєстрації

spetsialno-organizovana-sesiya-YEVI_vartist-1

З 12 до 19 серпня триває реєстрація для участі в спеціально організованій сесії єдиного вступного іспиту (ЄВІ), яку проводять за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб

Щоб успішно зареєструватися для участі в спецсесії ЄВІ, потенційним учасникам / учасницям варто врахувати таке.

  • Перш ніж здійснювати оплату за участь у спецсесії, необхідно звернутися до приймальної комісії одного із закладів вищої освіти

Усі охочі взяти участь у спецсесії ЄВІ мають обов’язково звернутися до приймальної комісії закладу вищої освіти, щоб зареєструватися й отримати екзаменаційний листок. Працівники комісії нададуть консультацію та зареєструють вас очно (за умови особистої присутності вступника) або дистанційно. З алгоритмом дистанційної реєстрації можна ознайомитися у відповідному розділі.

Важливо! До уваги вступників і вступниць, які цьогоріч уже брали участь в основній чи додатковій сесії ЄВІ, але хочуть також узяти участь у спеціально організованій сесії ЄВІ. Якщо ви плануєте брати участь у спеціально організованій сесії ЄВІ, вам також обов’язково необхідно звернутися до приймальної комісії, повторно зареєструватися й отримати новий екзаменаційний листок. (більше…)

ЄФВВ-2024: частина результатів додаткової сесії вже в кабінетах учасників

reyestratsiyu-zdijsnyuyut-pryjmalni-komisiyi-14

Результати учасників, які брали участь у додаткових сесіях ЄФВВ до 9 серпня включно, уже розміщено в кабінетах учасників вступних випробувань.  

Відсьогодні результати додаткової сесії ЄВІ, які було оприлюднено раніше, і результати ЄФВВ, які вже доступні у кабінетах, передано до Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО). Тож учасники, які успішно склали іспит, мають можливість не лише сформувати екзаменаційну картку, що є додатком до екзаменаційного листка (документа, який засвідчує участь у тестуванні), а й використати результат для вступу до закладів вищої освіти.
Результати інших предметних тестів ЄФВВ, які учасники проходили після 9 серпня, будуть розміщені в кабінетах і передані до ЄДЕБО до 20 серпня.