Архів за Серпень 7th, 2024

ЄВІ-2024: визначено вартість спеціально організованої сесії

spetsialno-organizovana-sesiya-YEVI_vartist

Вступникам до магістратури та аспірантури цьогоріч буде надана можливість за бажанням пройти єдиний вступний іспит (ЄВІ) під час третьої (спеціально організованої) сесії, яку проводять за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб. Вартість послуги ー 879 гривень.

З Порядком здійснення розрахунків та умовами надання платних послуг з проведення спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту у 2024 році можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо: протягом 1214 вересня зможуть пройти тестування вступники, які не реєструвалися для участі в основній чи додатковій сесії ЄВІ або зареєструвалися, але не взяли в ній участі, або хочуть покращити свої результати основної чи додаткової сесії. (більше…)

ЄВІ-2024: результати додаткової сесії вже в кабінетах

YEVI-_-YEFVV_rezultaty_dodatkovoyi_sesiyi

Учасники додаткових сесій ЄВІ вже отримали свої результати за шкалою 100–200 балів в кабінетах учасників вступних випробувань 

Із 31 липня до 02 липня зареєстровані учасники мали змогу пройти єдиний вступний іспит (ЄВІ), результати якого потрібні для вступу на будь-які магістерські програми, а також в аспірантуру.

ЄВІ складався з двох блоків: тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК) і тесту з іноземної мови (англійської, іспанської, німецької, французької на вибір вступника). Відсьогодні всі учасники, які брали участь в додатковій сесії ЄВІ, у кабінетах учасників вступних випробувань можуть побачити свої результати в шкалі 100–200 балів. Відповідну інформацію розміщено у  вкладці «Результати». (більше…)