Архів за Червень, 2024

НМТ-2024: РЕЗУЛЬТАТИ ЩЕ ТРЬОХ СЕСІЙ РОЗМІЩЕНО В ПЕРСОНАЛЬНИХ КАБІНЕТАХ

10-12-chervnya

Відсьогодні учасники, які брали участь в основних сесіях НМТ до 12 червня включно, можуть дізнатися свої результати за шкалою 100–200 балів. 

Відповідну інформацію розміщено в персональних кабінетах. У  вкладці «Результати НМТ-2024» доступна опція формування Інформаційної картки учасника НМТ, яка необхідна для вступу до закладів вищої освіти України. Крім того, учасники мають змогу завантажити картку результатів за предметами.

Зверніть увагу, що учасники основних сесій НМТ, які проходили тестування після 12 червня, отримають свої результати на інформаційних сторінках до 2 липня. (більше…)

НМТ-2024: ЗАВЕРШЕНО ОСНОВНІ СЕСІЇ

zaversheno-osnovni-sesiyi

Проведення основних сесій національного мультипредметного тесту (НМТ) 2024 року завершено.

З 14 травня до 25 червня відбувалися основні сесії НМТ. Для забезпечення 18 сесій тестувань було створено та задіяно тимчасові екзаменаційні центри (ТЕЦ) – 976 в Україні та 73 за кордоном (тестування відбувалися в 31 країні). За оперативною інформацією, станом на 26 червня 2024 року, в основних сесіях НМТ взяли участь 265 298 осіб (з них 16 655 – за кордоном). Явка учасників становила 92,19% (92,81% – в Україні, 83,77 % – за кордоном). (більше…)

ЄВІ / ЄФВВ: ЯК БУТИ, ЯКЩО НЕ ВДАЛОСЯ ПРОЙТИ ТЕСТУВАННЯ ПІД ЧАС ОСНОВНОЇ СЕСІЇ?

reyestratsiyu-zdijsnyuyut-pryjmalni-komisiyi-3

Зареєстровані учасники, які з поважних причин не взяли участі в основній сесії ЄВІ / ЄФВВ, матимуть змогу пройти тестування під час додаткової сесії.

Протягом трьох календарних днів з дня проведення основної сесії ЄВІ / ЄФВВ (з урахуванням дня проведення вступного випробування), у якому вступники мали брати участь, подати документи для участі в додатковій сесії можуть ті, хто:

  1. Брали участь в основній сесії вступного випробування, але не змогли розпочати або завершити виконання завдань вступних випробувань через одну з причин, підтверджених відповідними рішеннями регламентних комісій.
  2. Не змогли взяти участі в основній сесії вступного випробування через причини, які не залежали від їхніх дій та волі та на які вони не могли вплинути.

(більше…)

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ОСНОВНОЇ СЕСІЇ НМТ: ЯК І ДЕ ДІЗНАТИСЯ РЕЗУЛЬТАТИ

BYEFVV-1

Більшість вступників уже пройшла національний мультипредметний тест. Одразу після тестування учасники НМТ бачили на екранах моніторів, скільки набрали тестових балів, тож могли визначити свої результати за шкалою 100–200 балів, самостійно попрацювавши з відповідними таблицями.

Однак для подання документів до закладів вищої освіти цього недостатньо: результати учасників мають бути опрацьовані УЦОЯО, розміщені в персональних кабінетах і згодом передані до ЄДЕБО.

Усі учасники основних сесій НМТ отримають свої результати на інформаційних сторінках до 2 липня, проте УЦОЯО робить усе можливе, щоб очікування було не надто тривалим, тому для учасників, які брали участь в основних сесіях НМТ до 7 червня включно результати вже розміщено в персональних кабінетах. (більше…)

ЗА КІЛЬКА ДНІВ СТАРТУЄ ОСНОВНА СЕСІЯ ЄВІ / ЄФВВ 2024 РОКУ

reyestratsiyu-zdijsnyuyut-pryjmalni-komisiyi-1

Основна сесія випробувань для вступу на магістерські програми, а також до аспірантури проходитиме з 24 червня до 15 липня. Учасники  ЄВІ / ЄФВВ вже отримали запрошення, тож знають дату, час і місце складання іспитів.

Початок проведення вступного випробування під час першої зміни – 10:00, другої – 15:00. Допуск до пункту тестування розпочнуть за 30 хв і припинять за 10 хв до початку випробувань. Тому рекомендуємо учасникам заздалегідь спланувати маршрут доїзду і подбати про те, щоб вчасно дістатися до пункту тестування. ДОКЛАДНІШЕ