ПОТЕНЦІЙНІ УЧАСНИКИ НМТ СТВОРИЛИ ПОНАД 257 ТИСЯЧ ПЕРСОНАЛЬНИХ КАБІНЕТІВ

vebinar-1-1

Від початку реєстрації понад 270 тисяч осіб уже скористалися спеціальним сервісом на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. Понад 257 тисяч із них надіслали внесену в реєстраційну форму інформацію та копії документів на обробку до регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Станом на 8 квітня, бажання проходити тестування в тимчасових екзаменаційних центрах, які буде створено в Україні, виявили 238 099 осіб, а за кордоном ー 19 465 осіб. Вибираючи предмет додаткового блоку НМТ, вступники віддають перевагу іноземним мовам (110 964 особи) та біології (49 746 осіб). 47 982 особи виявили бажання складати четвертим предметом географію, 38 806 осіб ー українську літературу, 6906 осіб ーфізику, 3160 осіб ー хімію.

На сьогодні 241 897 осіб вже отримали повідомлення про успішну реєстрацію й можливість сформувати сертифікат НМТ 2024 року.

За результатами оброблення реєстраційних документів понад п’ять тисяч вступників / вступниць отримали від регіональних центрів оцінювання якості освіти в персональних кабінетів повідомлення про потребу в доопрацюванні наданої ними інформації та/або копій документів. Усунути помилки і повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру потрібно якнайшвидше, але не пізніше ніж 15 квітня.

Нагадаємо: щоб успішно зареєструватися, вступнику / вступниці потрібно створити персональний кабінет. Це можна зробити за допомоги застосунку «Дія» або шляхом самостійного заповнення форми в реєстраційному сервісі.

Звертаємо особливу увагу на таке: якщо не натиснути на кнопку «Надіслати на обробку» —  регіональний центр не зможе опрацювати інформації, через що особу не буде зареєстровано для участі в НМТ.

Докладна інформація про процедуру реєстрації — у рубриці «Процедура реєстрації».