ЄВІ/ЄФВВ-2023: ЛІЧЕНІ ГОДИНИ ДО ЗАВЕРШЕННЯ РЕЄСТРАЦІЇ

reyestratsiya-YEVI-3

Сьогодні завершується реєстрація для участі в єдиному вступному іспиті (ЄВІ) та єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ).

Тож усім, хто планує вступати до магістратури, однак ще не зареєструвався для участі у вступних випробуваннях, радимо не зволікати і звернутися до приймальної комісії закладу вищої освіти, щоб пройти процедуру реєстрації. Це можна зробити як особисто, так і онлайн, надіславши на її електронну адресу реєстраційні документи. Представник приймальної комісії перевірить, чи всі необхідні документи ви надали та чи правильно їх оформлено.

Раніше ми повідомляли, за яким алгоритмом слід діяти під час реєстрації для участі у вступних випробуваннях до магістратури та які вступні магістерські випробування треба вказувати в реєстраційній картці-заяві.

У разі успішної реєстрації вам буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену вами в заяві-анкеті. А от його оригінал зберігатиметься в приймальній комісії. Тож якщо в екзаменаційному листку ви виявите помилки, зможете до неї звернутися, аби їх виправили.

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати, прийшовши до приймальної комісії особисто або поштовим зв’язком, якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.

Якщо екзаменаційний листок не надійшов на адресу, зазначену вами в заяві-анкеті, за два тижні до початку вступних випробувань, вам потрібно звернутися до приймальної комісії, до якої ви надіслали реєстраційні документи, для отримання відповідних роз’яснень.

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Нагадаємо, що цьогоріч для вступу до магістратури випробування відбуватимуться в комп’ютерній формі.

Більше інформації про вступні до магістратури ー за посиланням.