ОСВІТНІ ВИМІРЮВАННЯ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ: ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ

Ogoloshennya-NMT-1

Уже завтра, 28 вересня о 15.00, на  офіційному ютуб-каналі Українського центру спікери онлайнової конференції коментуватимуть результати другого циклу загальнодержавного зовнішнього моніторингу якості початкової освіти «Стан сформованості читацької та математичної компетентностей випускників початкової школи закладів загальної середньої освіти» 2021 року.

Провідні експерти в галузі освіти говоритимуть про рівень сформованості у випускників початкової школи читацької та математичної компетентностей, що і якою мірою впливає на успішність четвертокласників у галузі математики й читання, як вплинуло дистанційне навчання на успішність,  на що варто звернути особливу увагу під час викладання математики й читання в початковій школі з огляду на результати ЗЗМЯПО-2021. Із програмою заходу можна ознайомитися за посиланням. Запитання до учасників конференції Ви зможете поставити коментарях під відео.

2

Нагадаємо, результатами моніторингового дослідження  викладено у Звіті за підсумками другого циклу моніторингу якості початкової освіти, що складається із двох частин.  Також на сайті Українського центру в рубриці «Моніторингові дослідження. Початкова освіта. Звіти/дані» розміщено знеособлені дані, які містять результати анкетувань учасників дослідження (учнів і їхніх учителів) та оцінки, які учні отримали за виконання тестів.