СЬОГОДНІ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПЕРШИЙ ЕТАП ПІДТВЕРДЖЕННЯ УЧАСТІ В ДОДАТКОВІЙ СЕСІЇ НМТ

Ogoloshennya-NMT-19

Сьогодні, 18 липня, завершується перший етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ.

Станом на одинадцяту годину 18 липня 2022 року спеціальну форму, розміщену на інформаційній сторінці у вкладці «Підтвердження участі в НМТ», заповнив 25 561 учасник. Так, бажання проходити національний мультипредметний тест у тимчасових екзаменаційних центрах, створених в Україні, підтвердили 22 710 осіб, а 2 851 ー за кордоном.

Наголошуємо: учасники, які реєструвалися в додатковий період і не пройдуть першого етапу протягом 8ー18 липня, не зможуть узяти участі в додатковій сесії НМТ.

Логіни і паролі для доступу до інформаційної сторінки учасники можуть дізнатися, скориставшись додатково створеним спеціальним сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022»  ―  достатньо коректно заповнити поля форми.

На другому етапі, з 1 серпня до 10 серпня 2022 року,  учасники остаточно матимуть змогу визначатися з вибором міста/країни і за потреби змінити населений пункт на той із запропонованих, де зручніше буде пройти тестування в межах додаткової сесії.

Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 12 серпня 2022 року для учасника з’явиться можливість завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проходження ним НМТ в межах додаткової сесії оцінювання.