ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ-2022 ЗА КОРДОНОМ АБО УКРАЇНЦІ НЕЙМОВІРНІ

Ogoloshennya-NMT-12

У четвер, 07 липня, ми попросили про підтримку в організації вступних випробувань за кордоном для українців. Менш ніж за 4 дні ми отримали  понад 1700 пропозицій про допомогу від наших співвітчизників, які перебувають у різних країнах світу.

Це свідчить про неймовірну підтримку нашої справи, надзвичайну активність і пасіонарність українців. Дякуємо кожній з вас / кожному з вас за те, що зголосилися нам допомогти! Ми уже налагодили співпрацю з багатьма з вас і продовжуємо далі контактувати з освітянами.

Наразі бачимо, що маємо підтримку в усіх містах, де плануються оцінювання, окрім м. Марібор / Maribor (Словенія) і м. Ґйор або Дьєр / Győr (Угорщина). Якщо ви перебуваєте в одному з цих міст і готові до співпраці, заповніть форму тут. Якщо ви знаєте тих, хто потенційно міг би долучитися до проєкту, повідомте їх, будь ласка.

Як і раніше від нас – неймовірно цікавий і захопливий проєкт, навчання, оплата вашої роботи (якщо ви громадянин України, маєте педагогічну освіту), від вас – вчасне і ретельне виконання роботи, непереборний оптимізм.

Якщо ви зацікавлені, заповніть форму тут, ми з вами сконтактуємо.