ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ НМТ: ТРИВАЛІСТЬ ТЕСТУ ТЕПЕР – 120 ХВИЛИН

OGOLOSHENNYA_ZNO_2CH-8

28 квітня ми опублікували демонстраційний варіант НМТ, щоб учасники змогли ознайомитися з форматом тестування заздалегідь. Тест є змістовим, комплексним,  неперевантаженим і може бути дієвим інструментом відбору вступників до закладів вищої освіти в складних воєнних умовах, водночас 90 хвилин замало для його виконання – таким був зворотній зв’язок від  освітян. 

Тисячі учасників скористалися можливістю працювати із онлайновою версією демонстраційного тесту, тож аналіз статистики виконання завдань підтвердив, що і педагоги, і батьки мали рацію щодо збільшення часу на виконання завдань, адже не всім учасникам вистачило 90 хвилин, щоб виконати останні завдання.

Щиро дякуємо освітянам і здобувачам освіти за зворотній зв’язок, адже він переконав нас у тому, що ми на правильному шляху в реалізації НМТ, а також допоміг ухвалили рішення про збільшення часу на виконання НМТ до 120 хвилин. Ми вже оновили час виконання демонстраційного онлайн НМТ, тож тепер можна спробувати свої сили упродовж актуального за тривалістю тесту. Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 120 хвилин за комп’ютером –  завантажте файл із демонстраційним варіантом НМТ, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними.

Бажаємо всім учасникам НМТ вступити до омріяних закладів вищої освіти! Відбудуємо країну разом!