11 ВЕРЕСНЯ – СПЕЦІАЛЬНО ОРГАНІЗОВАНА СЕСІЯ ЄВІ

ogoloshennya-Magistry

Завтра понад 17 тисяч охочих вступити до магістратури у 2021 році складатимуть єдиний вступний іспит з іноземної мови. На складання ЄВІ буде відведено 60 хвилин. Загальна кількість завдань — 42. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, — 42.

Нагадуємо учасникам ЄВІ, що запрошення-перепустки з адресами пунктів тестування розміщено у «Кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ». Доступ до кабінету учасника здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Тестування розпочнеться о 10:00. Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 09:15 до 09:50.

Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за умови пред’явлення:

  • оригіналу екзаменаційного листка;
  • оригіналу документа, що посвідчує особу;
  • запрошення-перепустки.

До уваги учасників спецсесії ЄВІ, які складатимуть тестування в м. Дніпро! 11 вересня в місті буде перекрито деякі дороги і змінено маршрути міського транспорту, тому плануйте оптимальні маршрути доїзду заздалегідь – доступ до пунктів тестування завершується о 9.50.

Вступника не буде допущено до пункту тестування у разі запізнення чи відсутності екзаменаційного листка та/або документа, назва, серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку, або за умови надання копій цих документів. У разі неявки, запізнення до пункту тестування або дострокового припинення виконання екзаменаційної роботи вступником послуга вважається наданою, а сплачені кошти не повертаються.

Радимо взяти із собою 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшечку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, які вступник зможе покласти на свій робочий стіл і за потреби скористатися.

Усі учасники зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу до пунктів тестування, так і протягом усього періоду оцінювання: вони мають перебувати в масках або респіраторах, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування.

У пункті тестування можуть бути використані технічні пристрої, необхідні для здійснення контролю за дотриманням вступниками процедури проходження ЄВІ. Протягом часу, відведеного для виконання ЄВІ, вступникам заборонено мати при собі або на робочому місці засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та/або відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими частинами відповідних технічних засобів чи пристроїв, друковані або рукописні матеріали, інші засоби, предмети, прилади (крім дозволених виробів медичного призначення, про наявність яких необхідно повідомити працівників пункту тестування до початку тестування).