ЗНО-2020:ЗМІНЕНО ДАТИ ДОДАТКОВОГО ПЕРІОДУ РЕЄСТРАЦІЇ

З 25 травня до 9 червня 2020 року триватиме додатковий період реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання для окремих категорій осіб. Ці зміни до п. 21 Календарного плану підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року внесено на підставі наказу Міністерства освіти і науки України від 06.04.2020 № 480.

Право на реєстрацію в цей період мають особи, які:

  • є учасниками антитерористичної операції та/або брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки й оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях і не зареєструвалися під час основного періоду реєстрації;
  • живуть на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, міста Севастополь або на території Донецької чи Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень;
  • за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань, слідчих ізоляторах;
  • мають проходити державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання, але через поважні причини не змогли зареєструватися під час основного періоду реєстрації (такі особи реєструються для участі в додатковій сесії лише з навчальних предметів, з яких їм буде зараховано результати зовнішнього незалежного оцінювання як оцінки за державну підсумкову атестацію).

Окремо повідомляємо: з огляду на епідеміологічну ситуацію, викликану поширенням коронавірусної інфекції COVID-19, Міністерство освіти і науки України розглядає можливість уточнення категорій осіб, які можуть реєструватися для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання у додатковий період реєстрації.

Графік додаткової сесії буде оприлюднено до 22 травня 2020 року.

Рекомендуємо стежити за новинами на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Усю актуальну й достовірну інформацію ми розміщуємо в рубриці «Всі новини»